رشته موسیقی

زمان مطالعه: 8 دقیقه

 

فارغ التحصیلان موسیقی ، برای ورود به بازار کار هیچ ترس و واهمه ای ندارند. زمینه های کاری بسیار و حرفه های مختلفی برای فارغ التحصیلان موسیقی وجود دارد.

🔍 دنیای موسیقی :

🎼 مدرک موسیقی گزینه ای مناسب برای افرادی است که به موسیقی بیش از یک سرگرمی و تفریح علاقمند هستند. آموزش عالی در رشته موسیقی به دانشجویان فرصت می دهد تا مهارت های عملکرد خود را اصلاح و بهبود بخشیده و به فن آوری مدرن موسیقی دست یابند.
🎹 پذیرش در دوره های رشته موسیقی اغلب مستلزم مصاحبه و آزمون های هنری و یا حداقل ارائه فیلم یا صدای ضبط شده ای از اجرای متقاضی می باشد.
🎷 دولت کانادا برنامه تحت عنوان خود اشتغالی را عنوان کرده است که در این برنامه برخی از رشته ها از جمله صاحبان مدرک و سابقه کار در رشته موسیقی قادر خواهند بود اقامت کانادا را دریافت نمایند. لازم بذکر است در برنامه خود اشتغالی، متقاضیان ملزم به ارائه سابقه بیزینس در رشته موسیقی می باشند.
 

🔍 آشنایی با موسیقی :

🎻 اساتید و مربیان شما در دانشگاه که قرار است با آن ها رشته موسیقی را کار کنید ، افرادی با استعداد و الهام بخش هستند.
🎸 در بعضی از دانشگاه ها و بخش ها ، شما به عنوان یک دانشجوی رشته موسیقی با نوازندگان حرفه ای خارج از دانشگاه در ارتباط هستید که آنها برای یادگیری یک درس خاص در کارشناسی ارشد ، یا یک سمینار یا سخنرانی به شما کمک خواهند کرد و می‌توانید به آنها مراجعه کنید ؛ در واقع رشته موسیقی محدود به دانشگاه شما نخواهد بود.
🎺 بسیاری از دانشگاه ها به دانشجویان این فرصت را می‌دهند که یک سال در صنعت موسیقی قرار گیرند. قرار گرفتن در صنعت ، دقیقا جایی است که یک دانشجوی رشته موسیقی می‌تواند تجربه کاری مناسبی به دست آورد و دانش ارزنده ای را کسب کند. در بعضی از دانشگاه ها امکان ارتباط با دیگر کشورها برای کار نیز مهیا است.
 

 

🔍 حرفه ای شدن در موسیقی :

✒️تحصیل رشته موسیقی در دانشگاه برای شما امکان اشتغال در طیف گسترده ای از مشاغل را فراهم می‌کند. حرفه شما می‌تواند تدریس در دانشگاه ها باشد یا ترکیبی از اجرا و تدریس .
✒️ همچنین می‌توانید وارد مشاغل مربوط به صنعت موسیقی شوید ، یا به تدریس و کار با کودکان بپردازید. در واقع فرصت های شغلی رشته موسیقی به اندازه ای گسترده و منعطف هستند که شاید شما کمتر از چند ماه کار مناسبی برای خود پیدا خواهید کرد.
✒️ این ها تنها حرفه هایی که شما بعد از فارغ التحصیلی می‌توانید دنبال کنید نیستند ، در ادامه حرفه هایی که شما بعد از اخذ مدرک در رشته موسیقی می‌توانید به آنها بپردازید را آورده ایم

8- تهیه کننده موسیقی
9- موسیقی درمانگر
10- موسیقی دان
11- طراح صدا
12- مهندس صدابرداری
13- مهندس فیلم و ویدئو سازی
14- مهندس و تکنسین جلوه های ویژه

شایان ذکر است که شغل های بسیار زیادی برای شما به عنوان دانش آموخته رشته موسیقی فراهم است ، اگرچه شما بعد از فراغت از تحصیل شاید نیاز به کسب مهارت و تجربه بیشتر داشته باشید.همانطور که می‌دانید تحصیلات آکادمیک برای کار حرفه ای کافی نیستند و شما برای آنکه بتوانید فرصت های شغلی مناسب و فوق العاده ای را پیدا کنید نیازمند این خواهید بود که مهارت های حرفه ای که در محیط کسب و کار بیرون در رابطه به رشته موسیقی وجود دارد را کسب نمایید.
💽 در ضمن بسیاری از کارفرمایان درخواست فارغ التحصیلان با هر مدرکی را می‌پذیرند ، پس فکر خود را به مشاغل ذکر شده در اینجا محدود نکنید.مطالعه در ژانرهای مختلف موسیقی باعث افزایش دانش شما در مورد موسیقی می‌شود و به شما کمک می‌کند تا تصمیم بگیرید که کدام ژانر را می‌خواهید انجام دهید. گوش دادن به موسیقی زنده و اجرای آن به شما امکان می‌دهد توانایی موسیقی خود را ارزیابی کنید ، با مخاطبان تعامل داشته باشید و در معرض ایده های جدید موسیقی قرار بگیرید.
 

🔍 فعالیت کاری موسیقی دانان :

🎞️ کشور کانادا ، به نوازندگان و هنرمندان کمک کرده تا در صورت لزوم ، از اجازه کار ویزای اقامت موقت خود استفاده کرده و به کار بپردازند. مجوزهای کاری برای هنرمندان ، موسیقیدانان و دیگر افراد با استعداد ویژه که تمایل به اجرای برنامه در کانادا دارند ،مفید هستند و اجازه کار موقت وضعیت غیرمهاجرتی است که مدت سه سال به فرد اعطا شود.متقاضی برای اخذ مجوز ، باید ثابت کند که از توانایی ویژه ای برخوردار است.
💿 جهت تحصیل در کانادا، برنامه موسیقی الکترونیک 12 ماهه به عنوان یک مهارت شتاب دهنده ارائه شده است که از طریق بخش مهندسی صوتی در Kelowna ،BC پیش می رود.
📀 این برنامه برای هر کسی که علاقه مند به یک شغل حرفه ای صوتی و تولید موسیقی است و علاقه ویژه ای به تولید موسیقی دیجیتال، ضبط، مخلوط کردن و تنظیم آن دارد، پیشنهاد می شود. چرا که به علت پیشرفت های اخیر در نرم افزار صوتی تخصصی، تولید موسیقی دیگر محدود به کسانی نیست که در استودیو های ضبط پیشرفته کار می کنند.
 

🔍 دانشگاه های که در رشته موسیقی میتوان مراجعه نمود :

🔮 دانشگاه تورنتو
🔮 دانشگاه بریتیش کلمبیا
🔮 دانشگاه مک گیل
🔮 دانشگاه مک ‌مستر
🔮 دانشگاه آلبرتا
🔮 دانشگاه وسترن
🔮 دانشگاه واترلو
🔮 دانشگاه اوتاوا
🔮 دانشگاه کلگری
🔮 دانشگاه دالهاوزی

💵 فرصت‌های شغلی رشته موسیقی :

🔴 بازار کار این رشته در استان‌های نیوفاندلند و لابرادور، پرینس ادوارد، نیو برانزویک، انتاریو و مانیتوبا را میتوان خیلی خوب اشاره نمود.
 
 

اگر شما همراهان گرامی کانادا از ایران هم مایل به تحصیل در کانادا هستید و نمی دانید از کجا باید شروع کنید،

با پر کردن فرم ارزیابی و تماس با همکاران ما با دید بازتر و اطلاعات کامل و مطمئن پروسه مهاجرتی خود را استارت بزنید.

ما در اینستاگرام کانادا از ایران دنبال کنید.

کانال تلگرام گروه کانادا از ایران

 در شبکه های اجتمائی به مابپیوندید
   
0

نویسنده این مطلب: Sarah

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اسکرول به بالا